Boek je testmoment bij De Testkaravaan.

De Testkaravaan op bezoek bij Copain
Al langer eens de cargofiets willen uittesten voor jouw transport?

De fiets is een belangrijke schakel in de ontwikkeling van een nieuwe, stedelijke mobiliteitscultuur. Bycykel vzw faciliteert innovatieve mobiliteitsprojecten waarbij de fiets steeds een centrale positie inneemt.

Het  actieprogramma “De Testkaravaan” is er om bedrijven en openbare instellingen (klein en groot) te ondersteunen bij de transitie naar een duurzame stedelijke mobiliteit. Hierbij is de inzet van de cargofiets & cargo trailer een alternatief voor het gebruik van de (bestel)wagen, zeker in de binnenstad. Je kan op Bycykel vzw en haar Testkaravaan beroep doen voor/om:

· Het ter beschikking stellen van verschillende cargo fietsen en trailers en bijhorende transportboxen zodat je kan uittesten welke cargofiets/trailer het beste aansluit bij je noden.

· Samen met de deelnemende bedrijven te zoeken naar nieuwe transportoplossingen.

· Een klankbord te zijn voor de bedrijven en in overleg te treden met (fiets)fabrikanten zodoende oplossingen op maat aan te kunnen bieden.

Dit aanbod is geldig voor alle bedrijven en openbare instellingen in Vlaanderen. Zowel éénmanszaken, kleine en grote kmo’s alsook grote bedrijven kunnen kosteloos instappen in dit project en één of meerdere cargofietsen/ trailers uittesten.

Je vindt alle info bij www.bycykel.be

 

Ook CargoVelo, sinds jaren met vracht op de fiets, ging al eens testen met de Testkaravaan.
Ook CargoVelo, sinds jaren met vracht op de fiets, ging al eens testen met De Testkaravaan