Samen streven naar efficiënte en duurzame stadsdistributie

GentLevert streeft naar slimme, efficiënte een duurzame stadsdistributie. Op ons platform brengen we alle belanghebbenden samen

VERVOERDERS

GentLevert is er voor vervoerders die hun transport in Gent efficiënter willen organiseren. Beroep doen op de partners van GentLevert voor de laatste kilometers en de handling garandeert de vervoerders een vlotter logistiek proces.

Chauffeurs moeten minder stops maken en verliezen geen tijd in het stadscentrum. Dat maakt het transport een pak efficiënter en zorgt op termijn voor een lagere kost.

vrachtwagen in smal straatje in Gent

TOELEVERANCIERS

GentLevert is er voor leveranciers die de dienstverlening aan hun eindklanten willen optimaliseren. De eerste en laatste kilometers van een leveringstraject zijn de kilometers waarop heel wat vervoerders zich vastrijden in de binnenstad.

Door goederen en bestemmelingen slim te bundelen, verzekeren de partners van GentLevert een efficiëntere levering. Bovendien kunnen zij ook tijdens de spertijden in het autovrije gebied leveren.

Bij “Oplossingen” vindt u een antwoord op uw praktische vragen.

bubble post busje

HANDELAARS / HORECA / BEDRIJVEN

GentLevert is er voor Gentse handelaars, horeca-uitbaters en ondernemers die op zoek zijn naar meer comfort en een leefbaar Gent een warm hart toedragen.

De partners van GentLevert nemen de eindlevering op zich. Goederen en bestemmelingen worden slim gebundeld. Zo kunnen leveringen voor handelaars efficiënter georganiseerd en ingepland worden.

Daarenboven maken de partners van GentLevert gebruik van kleinere, milieuvriendelijke voertuigen. Dat zorgt niet alleen voor minder lawaai- en geurhinder voor de deur van uw zaak, maar beperkt ook slijtage van en schade aan straat en borduur.

Door de impact op de logistieke keten waarvan u de begin- of eindschakel bent te verkleinen, kan u een ambassadeur zijn van GentLevert. Informeer uw leveranciers over GentLevert. Zij kunnen meebouwen aan een leefbare stad en tegelijk hun kosten drukken.

Winkelstraat Gent